karakteristika

Aobo Mac Spy Software është më e lehtë për ta përdorur Spy Software për Mac cili regjistron Fjalëkalimet.

drejtuar-vjedhje

Run në vjedhje

Automatikisht të kandidojë në fillimin dhe të punojnë në vjedhje

password-kyç-sharrëxhi

Password Logger Key

Hyni tasteve shtypen në faqen dhe aplikimet

faqet e internetit të vizituara-

faqet e internetit të vizituara

historia web Track në Safari, Chrome dhe Firefox

marrë-screenshot

Merrni Screenshot

Capture screenshots desktop në interval të caktuar

nga-e-mail-ftp

Shkrime nga Email / FTP

Dorëzojë raporte log për ju nga Email dhe FTP

rekord-chat

Record Chat

Record dy-anësore chat bisedat në Skype, MSN, AIM, iChat dhe Adium.

me shumë përdorues

Multiple-User

E bëjnë të monitoruar llogarive të shumëfishta përdorues në Mac me vetëm një shtyp.

mirë-mbrojtjes

Mbrojtja më e mirë

Fjalëkalimi mund të vendosen për të mbrojtur keylogger tuaj nga të qenit të pushtuar.


compatibility: Mac OS X 10.4.x dhe mbi

(Tiger, Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion, Mavericks, Yosmite, EI CAPITAN)

Guide Video

Aobo Spy Software Guide Video

Screenshots e Aobo Spy Software për Mac

Shiko screenshots e Aobo Mac Spy App

Aobo-mac-OSX-keylogger-scre
Aobo-mac-OSX-keylogger-chat
Aobo-mac-OSX-keylogger-scr

blerje

Zgjidhni Licenca Mac SPY Software

EaseMon
16.66 / m
faturuar në vit
undetectable
tasteve
fjalëkalimi Logging
faqet e internetit të vizituara
Private logging browsing
Screenshots
Skype / Adium / iMessage
Remote Update / Uninstall
STD
134,95 /
Lifetime License
undetectable
tasteve
fjalëkalimi Logging
faqet e internetit të vizituara
No browsing logging private
Screenshots
Skype / Adium / iMessage
No Update Remote / Uninstall
STD
71,95 /
Lifetime License
undetectable
tasteve
No Password Logging
faqet e internetit të vizituara
No browsing logging private
Screenshots
Skype / Adium / iMessage
No Update Remote / Uninstall

""Gjëja më e mirë në Aobo Spy App për Mac është thjeshtësia. Edhe pse unë nuk jam një ekspert në Mac në të gjitha, unë mund të vendosur atë pa vështirësi !.

Antony Casalena

nënkryetar, IQTeam
dëshmon-01

""Ishte në kërkim për fjalëkalimin sharrëxhi dhe e gjeti atë këtu. Logging fjalëkalimet dhe tasteve si reklamohen. Një nga cilësi të mirë të vërtetë mac software spiun.

Mark William

President, IQTeam
dëshmon-02

""I shkarkuar këtë mjet (Aobo Spy Keylogger për Mac), e cila ndihmon mua për të kuptuar më mirë se çfarë po ndodh me Mac fëmijët e mi të vërtetë, shumë shumë e dobishme.

Andrew Adams

Ekipi Support, IQTeam
dëshmon-03

FAQs

Pyetjet në Aobo Mac Keylogger Faqs

A është 100% e fshehur?

Po, Aobo Keylogger Spy App fshihet tërësisht si në gjykim të lirë dhe versionin e plotë!

E bën këtë punë në PC / iPhone / Android?

Aobo Keylogger është për Mac OS X. Për të monitoruar një PC, kontrolloni Micro Keylogger. Për të monitoruar iPhone / Android, të marrë iKeyMonitor Phone Spy App.

Çmime-01
Çmime-02
Çmime-03
Çmime-04
Çmime-06
Çmime-051